maandag 22 april 2013

DIY fashion: pimp your old shoes !

Ben jij je ‘oude’ schoenen helemaal zat, maar je hebt geen geld voor nieuwe? Helaas is dit voor ons ook een bekend probleem… Maar we hebben ook meteen de ideale oplossing die we graag met jullie delen: tover je schoenen om tot ‘gloed nieuwe’schoenen! Fashionable geeft je enkele voorbeelden hoe je dit kunt doen.
~xxxxx~ Kim & Annabel

 

Stud it!

Altijd al een paar stoere studded sneakers willen hebben, maar kun je ze nergens vinden? Pimp je oude schoenen met enkel studs en een broodmes. Deze studs zijn verkrijgbaar op de  (meeste) markten en bij deze online shops Go Studs , Studs kopen ,


Verfspatten

De makkelijkste manier om je witte sneakers op te fleuren: verfspatten! Doop een kwast in je favoriete kleur verf en kliederen maar. Het eindresultaat is altijd geslaagd.


Random foto's van gepimpte schoenen

Je kan eigenlijk alles op je oude hak/sneaker/ballerina plakken. Het is ook leuk om bijvoorbeeld allemaal kleine bloemetjes of een oude strip (donald duck) erop te plakken :) Als je klaar bent moet je het nog wel inspuiten met een lak zodat het er goed op blijft zitten!


 
 
  
 
 

Als je een ballerina wilt pimpen kan je een stofje helemaal om de ballerina doen zoals op de foto hiernaast is gedaan. Je kan dan op het einde ook nog een strik op de voorakn  ----->
<---Het is natuurlijk ook heel erg leuk om de onderkant van je schoenen te pimpen met glitters of een leuk stofje!



De voorkant van je schoen pimpen is ook helemaal hip --->


Overige DIY shoes


 







Manieren om je veters te doen

 
Als je je schoenen wilt ' pimpen ' kan je natuurlijk ook de veters verwisslen door een andere kleur! Of hem ook een coole manier erin doen. :) hier zijn een paar voorbeelden:"

 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten